Vers vlees voor hond en kat 
              Ook voor eliminatie-diëten en Snack's

     BIBI NATUURMIX 

ingredienten: o.a. rundvlees, schapenhart

   250gr 1,45 euro 

   500gr 2,60 euro

   BIBI 

BEEFMIX

ingredienten: o.a. 

rundvlees, runderhart,

kuikens

 250gr   1,45 euro

 500gr   2,60 euro


BIBI bevat geen kunstmatige anti-oxidanten en/of conserveringsmiddelen, zelfs geen kunstmatige toevoegende vitamines en mineralen. Alles is 100% puur natuur in deze unieke voeding en komt volledig overeen met de natuurwetten van de carnivoor. De verteerbaarheid van BIBI is zeer hoog: naar schatting 94%. Goed voor uw kat en goed voor het milieu.                                         Met de komst van de BARF-methode (BARF staat voor biologically appropriate raw food) is dit voer uniek in zijn soort geworden en kan met zekerheid gezegd worden dat het de oplossing is voor katten met diverse kwalen. Nadat uw huisdier een tijdje BIBI heeft gegeten zult u merken dat allerhande klachten, zoals huid- en spijsverteringsproblemen, verdwijnen. BIBI wordt daarom ook aanbevolen en ondersteund door dierenartsen, mede omdat het helpt een goede weerstand op te bouwen tegen ziektes.

Uw kat zal zich beslist actiever en fitter voelen. BIBI staat in vergelijking met andere voedingen het dichts bij de natuur.

BIBI is hoogwaardig, vers bereid kattenvoer uit uitsluitend natuurlijke grondstoffen. De samenstelling van het voedsel is een naboot- sing van het natuurlijke prooidier en benadert de oorspronkelijke voeding van uw huisdier tot bijna 100%. BIBI bevat uitsluitend natuurlijke grondstoffen van de hoogst mogelijke kwaliteit zoals vers vlees van kippen, schapen en runderen. Het vlees is geschikt bevonden voor menselijke consumptie. BIBI bevat tevens hoogwaardige botten met rood beenmerg; deze stof is uniek en rijk aan Omega 3 en 6 vetzuren, vitamines en mineralen.

BIBI kattenvoer (diepvries, dus langer houdbaar) werkt door zijn natuurlijke samenstelling perfect in op een dier dat door welke oorzaak dan ook uit balans is. Natuurmix en Beefmix staan borg voor een lang en gezond kattenleven!

De acceptatie van BIBI is zeer hoog. Dat betekent dat 98% van de katten die BIBI voorgeschoteld krijgen het direct opeten en hun bek erbij aflikken. Ideaal dus voor moeilijke eters. 

100% natuurlijk                                                     Na ontdooien 48 uur houdbaar in de koelkast